Test group 2

Test group 2

Test 1 ARI

începand de la 11,00 RON

în stoc
SKU
ARI001
Articole produs grupate
Nume produs Cantitate
Test
Test 1 Ari dummy
11,00 RON
Articole produs grupate
Miniatura Nume produs Unitate de înmagazinare Stock Number Short Description Atribute Tier Price Cantitate
Test 1 Ari dummy
11,00 RON
ARI001-DUMMY 10

...

Situată în inima Munților Apuseni, în centrul Stațiunii Vârtop, Pensiunea Marieta pune la dispoziția dumneavoastră liniștea pe care o căutați.               

Este o pensiune pregătită să-ți dea propria căldură, să le ofere sufletului și trupului tău o porție din propria-i rețetă de fericire.

În zilele-nsorite ale verii, nu te lipsi de un popas cât de mic, de câteva ore sau câteva zile, prin păduri, la cules de fragi, afine, zmeură, mure sau ciuperci, o plimbare cu bicicleta sau o excursie până la Cascada Vârciorog care-ți vor încărca bateriile pe termen îndelungat. Toate acestea vă pot garanta o ședere relaxantă, reconfortantă și, cu certitudine, vă vor convinge să reveniți.

În sezonul rece, alpinismul, mersul pe zăpadă (snowshoeing), plimbarea cu Atv-ul, schiul sunt doar câteva din multitudinea de sporturi cu care regiunea îi atrage pe turişti.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați pe cele trei pârtii de schi, pensiunea fiind situată la o distanță de 200 m de pârtii, la sosea, pe DN75.

Pe cărările montane din împrejurimi veți  găsi locuri de basm sau doar visate.        

La Pensiunea Marieta suntem mereu bucuroși de oaspeți.

Opțional vă putem oferi și pensiune completă, demipensiune sau doar cazare.

Pensiunea are în componența sa două clădiri:

- Prima clădire are o capacitate de cazare de 28 locuri în 14 camere din care 8 camere dotate cu baie proprie, 6 camere cu baie comună, televizor/cablu, Wi-Fi, living, bucătărie dotată cu cele necesare. În această clădire camerele sunt dispuse pe două niveluri, la parter se găsesc 6 camere, iar la mansardă celelalte 8 camere.

- A doua clădire, puțin mai mică, are o capacitate de cazare de 9 locuri în 4 camere, 2 camere la mansardă cu baie pe hol, 2 camere la parter cu baie pe hol, living, bucătărie, televizor în fiecare cameră, Wi-Fi.

Oaspeții pensiunii beneficiază și de:

  • Ciubăr(cadă) din lemn pt baie, fiind întodeauna o plăcere baia și relaxarea într-o cadă fierbinte pe-o vreme geroasă, când totul în jur este alb; sau în zilele-nsorite ale verii când natura te-nconjoară  cu peisajul mirific, iar cârdurile de păsări te îmbie să le asculți simfoniile.
  • grătar, 
  • bucătărie, 
  • sală de mese, 
  • terasă.

În cadrul pensiunii funcționează și o școală de schi, Școala de schi Vârtop Arieșeni. Școala de schi dispune de instructor atestați. Pentru programări la ore de schi sunați la 0784 318 218. La Pensiunea Marieta se organizează și tabere de schi.

Vă așteptăm cu drag!

Tarife cazare:

*150lei/noapte/camera cu baie proprie

*120lei/noapte/camera cu baie comună

Mai multe informatii
Carduri acceptate mastercard, maestro
Unitate indisponibila Nu
Limbi vorbite romana, engleza
Masa inclusa in pret mic_dejun, pranz, cina
Tichete acceptate Sodexo Voucher de vacanță, Up Voucher de vacanță, Edenred Voucher de vacanță, Sodexo Card de vacanță, Up Card de vacanță, Edenred Card de vacanță
Metode de plata acceptata cash, tichet, card, virament, paypal
Email receptie [email protected]
Receptie Receptie
Telefon receptie 112233455
Total adulti 8
Total copii 12